Stiri Evenimente Logo

Cautare

Categorii Administratie Publica Afaceri/ Business Arta/Cultura Educatie IT&C Monden/Lifestyle ONG Politic Religie Sanatate Social Sport Turism

Minisite

Black Hat
Filme documentare, spoturi TV, fotografie, filme de prezentare, evenimente, campanii sociale
ULTIMELE STIRI POSTATE
Keep educate Your Skills about Employment
Traisteni 23 Aprilie 2016 Asociaţia de tineret Together România organizează în comuna Valea Doftanei sat Traisteni, la Pensiunea Louissiana, în perioada 23 – 29 Aprilie 2016, proiectul european multilateral “Keep Educate Your Skils about Employment”.
Stiri din ONG
Baneasa a ales Senior Software pentru a beneficia de o solutie informatica integrata si mai bine adaptata mediului de afaceri local
Bucuresti 14 Aprilie 2016 Companiile Baneasa Moara & Baneasa Paste - lideri pe piata din Romania in domeniul moraritului si productiei de paste fainoase, au ales sistemele ERP si Business Intelligence de la Senior Software pentru a beneficia de o solutie integrata, mai bine adaptata la legislatia si modul de lucru local. Managerii urmaresc astfel sa creasca eficienta fluxurilor de lucru si sa obtina rapiditate in analiza indicatorilor de business.

Stiri din IT&C
Scoala Altfel in Sun Plaza: „Tu ce vrei sa te faci cand vei fi mare?”
București 18 Aprilie 2016 Timp de o saptamana, intre 18-22 aprilie, peste 400 de copii din clasele I-VIII vor invata despre diverse meserii la Sun Plaza, in cadrul programului ”Saptamana Altfel de Scoala”.
Scopul programului este sa descopere si sa dezvolte talentele copiilor. Ei vor avea parte de experiente inedite in cadrul unor ateliere interactive, amuzante si educative.

Stiri din Social
Stire Logo Curs acreditat ANC Formator, Brasov, 6 - 12 mai 2016
Brasov 06 Mai 2015 Versus Project Brasov – furnizor autorizat de formare profesionala, va invita la cursul acreditat ANC de Formator - cod COR 242401, care se adreseaza atat formatorilor care si-au dobandit partial competentele pe cai formale, cat si tuturor persoanelor care doresc sa se pregăteasca pentru aceasta ocupatie, fiind recomandat pentru: profesori, invatatori, educatori, managerii departamentelor RU, specialisti RU, lectorii interni ai organizatiilor, specialistii implicati in procesul de evaluare si certificare a competentelor profesionale, responsabilii de echipe de proiect, reprezentanti ai autoritatilor publice locale, membri ONG.
Stiri din Educatie
Peste 1500 de flori la Floral Expo din Sun Plaza
București 12 Aprilie 2016 Trei evantaie supradimensionate, trei povești împletite cu peste o mie de flori, multe ore de muncă și pasiune au fost ingredientele principale de la Floral Expo din Sun Plaza.
Stiri din Monden/Lifestyle
Must-have-uri in decorarea teraselor: Ghivece Multicolore si Lampi Solare
Bucuresti 12 Aprilie 2016 Weekend-urile caldute de primavara merita petrecute in aer liber! Indiferent de cat spatiu decizi sa ii oferi, gradina poate fi amenajata creativ astfel incat sa iti ofere relaxarea mult dorita!
Stiri din Monden/Lifestyle
Curs Leadership si managementul echipei de inalta performanta
Bucuresti 10 Aprilie 2015 Top Quality Management (www.cursuiautorizate.ro) are placerea de a va invita sa participati la cursul “Leadership si managementul echipei de inalta performanta”.
Acest curs este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si se adreseaza persoanelor care vor sa isi imbunatateasca performanta si activitatile la locul de munca.

Stiri din Social
[1] ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... [1214]  »
 

Inregistrare »

Utilizator: Parola: Retine-ma

Inregistrare Am uitat parola

Cum postez un eveniment Cum postez o stire

Abonare alerte
Termeni si conditii Contact Harta Site rss feeder © 2006-2007 StiriEvenimente