Stiri Evenimente Logo

Cautare

Categorii Administratie Publica Afaceri/ Business Arta/Cultura Educatie IT&C Monden/Lifestyle ONG Politic Religie Sanatate Social Sport Turism

Minisite

Black Hat
Filme documentare, spoturi TV, fotografie, filme de prezentare, evenimente, campanii sociale
ULTIMELE STIRI POSTATE
35 de angajati ai SIVECO Romania au devenit actionari ai companiei
Bucuresti 27 Aprilie 2016 SIVECO Romania anunta ca 35 de angajati au devenit actionari ai companiei, ca urmare a finalizarii demersului doamnei Irina Socol de retragere din actionariatul SIVECO si a distribuirii actiunilor sale, cu titlu gratuit, catre mai multe persoane din echipa de management a companiei.
Stiri din IT&C
Deseneaza un shopping bag pentru un shopping mall!
Bucuresti 26 Aprilie 2016 Comunitatea de designeri este invitată cu mic cu mare să-și lase amprentele colorate pe noul shopping bag al unui centru comercial din sudul Bucureștiului.
Stiri din Arta/Cultura
SIVECO Romania conduce consortiul de firme care va realiza un nou proiect strategic pentru Comisia Europeana
Bucuresti 25 Aprilie 2016 Consortiul condus de SIVECO va furniza Directoratului General al Comisiei Europene pentru Taxe si Vami (DG TAXUD) servicii de suport pentru programele de instruire in domeniul vamal si al taxelor, solutii de eLearning si de comunicare, care vizeaza toate cele 28 de tari membre ale UE
Stiri din IT&C
Peste 90% dintre profesori au o atitudine deschisa in ceea ce priveste utilizarea noilor tehnologii la clasa
Bucuresti 01 Ianuarie 2000 Tendinta globala in educatie este invatarea personalizata, ce pune accent pe nevoile specifice ale fiecarui elev si pe utilizarea tehnologiei ca instrument cheie
Stiri din IT&C
Tabara de tineret „Cerul noptii”
Targoviste 21 Aprilie 2016 Societatea Astronomica Romana de Meteori (SARM) organizeaza in perioada 22-25 aprilie Tabara de tineret „Cerul Noptii” la Centrul turistic Runcu Stone, com. Runcu, judetul Dambovita.
Stiri din Educatie
Lucrarile de ecologizare realizate de Stilo Evora sunt gestionate cu ajutorul solutiei de la Alfa Software
Cluj-Napoca 20 Aprilie 2016 Infiintata in 2009, compania Stilo Evora isi desfasoara activitatea in sectorul economic tertiar, realizand servicii de waste management a deseurilor periculoase si nepericuloase, rezultate din constructii si extractii petroliere.
Stiri din IT&C
INSOFT castiga European IT & Software Excellence Awards 2016
Bucuresti 19 Aprilie 2016 INSOFT Development & Consulting este singura companie din Romania care a castigat un premiu la competitia din acest an.
Stiri din IT&C
[1] ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... [1214]  »
 

Inregistrare »

Utilizator: Parola: Retine-ma

Inregistrare Am uitat parola

Cum postez un eveniment Cum postez o stire

Abonare alerte
Termeni si conditii Contact Harta Site rss feeder © 2006-2007 StiriEvenimente