Stiri Evenimente Logo

Cautare

Categorii Administratie Publica Afaceri/ Business Arta/Cultura Educatie IT&C Monden/Lifestyle ONG Politic Religie Sanatate Social Sport Turism

Minisite

Black Hat
Filme documentare, spoturi TV, fotografie, filme de prezentare, evenimente, campanii sociale
ULTIMELE STIRI POSTATE
Suportul victimelor violenţei prin abordarea discriminării multiple
Iasi 30 Mai 2016 Astăzi, luni, 30 mai 2016, se lanseaza pachetul de servicii de preluare, referire şi consiliere psihologică şi consiliere şi asistenţă juridică a victimelor violenţei pe bază de gen.

Evenimentul face parte din proiectul Suportul victimelor violenţei prin abordarea discriminării multiple, proiect finanţat cu sprijinul financiar al Programului RO10 - CORAI, program finanţat de Granturile SEE 2009-2014 şi administrat de Fondul Român de Dezvoltare Socială.

Stiri din Social
Manager Performant
Timisoara 30 Mai 2016 Va rugam sa completati formularul de inregistrare, astfel veti fi anuntat in cel mai scurt timp posibil despre cea mai potrivita varianta pentru cursurile la care doriti sa participati.
Stiri din Educatie
Euroanswer are un nou CEO - Paul Scanlon, cu o experiență de peste 25 de ani în IT
Bucuresti 25 Mai 2016 Planurile companiei sub noul leadership includ extinderea avantajelor competitive pe piața globală de contact cente.
Euroanswer are un nou Chief Executive Officer începând cu luna aprilie. Paul Scanlon, care preia această poziție, are o experiență de peste 25 de ani în domeniul IT, din care 19 în calitate de director executiv senior.
Stiri din Afaceri/ Business
Anunt recrutare Formator
Slatina 23 Mai 2016 Şcoala Postliceală Sanitară Slatina beneficiar al proiectului „Salon demonstrativ”, proiect sponsorizat de Fundaţia PACT în cadrul programului de finanţare „Idei din Ţara lui Andrei”, în valoare de 63.650 lei, publica urmatorul anunt in vederea angajarii de formator cu urmatorul profil:

Formator, în cadrul celor 11 sesiuni de formare, în acordarea primului ajutor de urgență.

Data postat 23.05.2016
Termen limita 01.06.2016

Stiri din Educatie
Materiale didactice moderne
Slatina 18 Mai 2016 Școala Postliceală Sanitară Slatina, derulează începând cu 01 martie 2016 proiectul ”Salon demonstrativ”, proiect sponsorizat Fundația PACT cu susținere financiară a OMV Petrom în cadrul programului de finanțare ”Idei din țaralui Andrei” în valoare de 63650 lei, la care se adaugă contribuția proprie a unității noastre de 3630, reprezentând 5% din valoarea proiectului.
Stiri din Educatie
SIVECO România participă la cea de-a zecea ediție HR Summit Timișoara, cea mai mare comunitate dedicată industriei de Resurse Umane din România
Bucuresti 19 Mai 2016 Majoritatea specialiștilor în resurse umane consideră “blended learning” cea mai eficientă modalitate de instruire a angajaților
Stiri din IT&C
Curs Leadership si managementul echipei de inalta performanta
Bucuresti 15 Iunie 2016 Top Quality Management SRL (www.cursuriautorizate.ro) va invita sa participati la cursul autorizat ANC "Leadership si managementul echipei de inalta performanta", organizat in luna iunie 2016.
Stiri din Afaceri/ Business
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... [1214]  »
 

Inregistrare »

Utilizator: Parola: Retine-ma

Inregistrare Am uitat parola

Cum postez un eveniment Cum postez o stire

Abonare alerte
Termeni si conditii Contact Harta Site rss feeder © 2006-2007 StiriEvenimente