Stiri Evenimente Logo

Cautare

Categorii Administratie Publica Afaceri/ Business Arta/Cultura Educatie IT&C Monden/Lifestyle ONG Politic Religie Sanatate Social Sport Turism

Minisite

Black Hat
Filme documentare, spoturi TV, fotografie, filme de prezentare, evenimente, campanii sociale
ULTIMELE STIRI POSTATE
Proiectul european Inspiring Science Education promoveaza si premiaza proiectele stiintifice ale profesorilor si elevilor romani
Bucuresti 01 Iulie 2016 In perioada 29 iunie - 1 iulie 2016, se desfasoara la Sinaia Conferinta Nationala Inspiring Science Education (ISE), proiect in care SIVECO Romania este partener si coordonator national
Stiri din IT&C
Tabara pentru copii si tineret de initiere in astronomie si fotografie
Targoviste 28 Iunie 2016 Societatea Astronomica Romana de Meteori va invita sa descoperiti misterele cerului noptii si farmecul astrofotografiei in cadrul taberei PERSEIDE 2016 (1) – Scoala de vara pentru copii si tineret de initiere in astronomie si fotografie.
Stiri din Educatie
Cel mai bun loc din România unde să-i susții pe “tricolori” pentru meciurile de la Euro!
Bucuresti 21 Iunie 2016 Fii suporter “TRICOLORILOR” la un pas de casă și câștigă premii pe măsură! Ai bilete la VIP!
Stadioanele din Franța sunt neîncăpătoare pentru noi. Pentru că suntem mulți, solidari și pătimași. Francezii nu știu că România e susținută de milioane de suporteri.
Vino cu mic cu mare pe terenul distracției din Sun Plaza, acolo unde fanii și-au dat întâlnire. De luni până vineri de la 16.00 la 20.00 și în weekend, de la 14.00 la 20.00. Intrarea este gratuită.

Stiri din Sport
Confort si siguranta la standarde europene, pentru locuitorii din Targu Mures
01 Ianuarie 2000 Element esential in viata comunitatii, transportul in comun trebuie sa indeplineasca cateva conditii pentru a simplifica si imbunatati calitatea vietii membrilor acesteia. La nivel personal, ne referim in primul rand la siguranta si confort, in timp ce la nivelul comunitatii luam in calcul eficientizarea costurilor de achizitie, aspect care se va reflecta si prin gradul de satisfactie a beneficiarilor acestui tip de transport si grija fata de mediul inconjurator.
Stiri din Educatie
Invitație la Open Days Leykom – demonstrații live cu echipamente de ultimă generație | 14-16 iunie 2016
Bucuresti - Demo Room din Bulevardul Basarabia 256 14 Iunie 2016 Vrei să participi la demonstrații live și să testezi echipamente de ultimă generație, care vor impresiona și cei mai pretențiosi clienți?
Stiri din Afaceri/ Business
Volumul de facturi generat in domeniul utilitatilor este imens. Cum procedam?
Bucuresti 02 Iunie 2016 Solutia de Management al Facturarii de Utilitati are ca obiectiv prioritar eficientizarea activitatilor de facturare si incasare, esentiale pentru business-ul de utilitati
Stiri din IT&C
Prelucrarea masei lemnoase la fabrica Silvania International se face utilizand sistemul integrat ASiS ERP
Cluj-Napoca 01 Iunie 2016 Silvania International realizeaza activitati de exploatare, debitare si prelucrare a lemnului, acoperind o gama larga de produse primare si superioare, obtinute din prelucrarea masei lemnoase: cherestea, rame din lemn fixe si pliabile pentru ambalaje, casute din lemn si elemente de tamplarie.
Stiri din IT&C
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... [1214]  »
 

Inregistrare »

Utilizator: Parola: Retine-ma

Inregistrare Am uitat parola

Cum postez un eveniment Cum postez o stire

Abonare alerte
Termeni si conditii Contact Harta Site rss feeder © 2006-2007 StiriEvenimente