Stiri Evenimente Logo

Cautare

Categorii Administratie Publica Afaceri/ Business Arta/Cultura Educatie IT&C Monden/Lifestyle ONG Politic Religie Sanatate Social Sport Turism

Minisite

Black Hat
Filme documentare, spoturi TV, fotografie, filme de prezentare, evenimente, campanii sociale
ULTIMELE STIRI POSTATE
Inspiram Customer Service-ul – CCC Convention 2016
Bucuresti 03 August 2016 A 19-a editie a CCC Convention va avea loc pe 6 octombrie 2016.
Dupa evenimentele care au avut loc in Paris si Berlin, in acest an CCC Convention se va desfasura, din nou, in cadrul Studio 44, Viena.

Companii internationale vor prezenta afaceri de succes, modele si metode inovative de customer service, tema principala abordata fiind „Inspiram Customer Service-ul – Descopera povesti de succes despre produse si servicii extraordinare din Europa”.

Stiri din Afaceri/ Business
Productia pe loturi si marimi la fabrica de incaltaminte Rekord este gestionata cu ASiS ERP
Cluj-Napoca 01 August 2016 Fabrica Rekord este cel mai mare producator si exportator de incaltaminte din judetul Alba si a optat pentru implementarea sistemului informatic integrat de la Alfa Software in vederea realizarii managementului proceselor de afaceri, in special a celor de productie.

Stiri din IT&C
Cursuri Creative ofera 50% reducere la aniversarea de 6 ani, in august
Bucuresti 25 Iulie 2016 Agenţia Creative Business Management a pregatit doua pachete de cursuri cu 50% reducere, la aniversarea a 6 ani de activitate, in luna august.

Cele doua programe de training intensiv sunt structurate pe cate 5 zile consecutive si includ fiecare cate 3 sesiuni de cursuri. Pachetul de Comunicare se desfasoara in perioada 8-12 august, iar cel de Marketing online in perioada 20-24 august.

Stiri din Educatie
Ceratenia prin arta, la final
Traisteni 11 Iulie 2016 Început în primavară, proiectul european “Arts of citizenship" inițiat de Asociatia Together Romania finantat de programul Erasmus+ a ajuns la final. Proiectul a avut ca scop promovarea cetateniei active, implicarea tinerilor in activitati civice pe baza de voluntariat, promovarea artei ca mijloc de exprimare, dezvoltarea personală a tinerilor prin educaţie non-formală si promovarea diversitatii culturale.
Stiri din ONG
S-a lansat primul curs online din Romania destinat protectiei consumatorilor
Bucuresti 07 Iulie 2016 Companiile isi vor putea instrui angajatii in domeniul protectiei consumatorilor in baza unui curs online elaborat de InfoCons si a Federatiei Asociatiilor de Consumatori, in parteneriat cu SIVECO Romania
Stiri din IT&C
Propune-ti cartea spre publicare in Programul Lumen Carte Stiintifica | finantare ANCSI
Iasi 04 Iulie 2016 Editura LUMEN anunta lansarea unei noi editii a Programului LUMEN Carte Stiintifica - 2016
Stiri din Educatie
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... [1214]  »
 

Inregistrare »

Utilizator: Parola: Retine-ma

Inregistrare Am uitat parola

Cum postez un eveniment Cum postez o stire

Abonare alerte
Termeni si conditii Contact Harta Site rss feeder © 2006-2007 StiriEvenimente