Stiri Evenimente Logo

Cautare

Categorii Administratie Publica Afaceri/ Business Arta/Cultura Educatie IT&C Monden/Lifestyle ONG Politic Religie Sanatate Social Sport Turism

Minisite

Black Hat
Filme documentare, spoturi TV, fotografie, filme de prezentare, evenimente, campanii sociale
ULTIMELE STIRI POSTATE
Spot Industries extinde gama de produse cu imprimante UV din Rusia
Bucuresti 26 August 2016 Spot Industries, furnizor de incredere de echipamente si solutii industriale, devine primul dealer din sud-estul Europei al companiei IQDEMY. IQDEMY este un producator de imprimante UV LED si imprimante ecosolvent de format mare. Desi sediul central se afla in Elvetia, compania activeaza la nivel international prin puncte de lucru in Europa, Rusia, China si SUA.
Stiri din IT&C
Inscrie-te la programele CODECS desfasurate in luna septembrie
Bucuresti 01 Septembrie 2016 CODECS Training Solutions vine in ajutorul profesionistilor cu o serie de programe dedicate atat dezvoltarii profesionale, cat si celei personale, care propun cursantilor o abordare inovativa, eficienta, practica, adaptata schimbarilor continue din mediul economic. Aria de expertiza este foarte vasta acoperind majoritatea domeniilor de activitate.
Stiri din Educatie
Euroanswer isi continua expansiunea in Galati
Galati 23 August 2016 Prezent de 4 ani in Galati, Euroanswer isi mareste echipa locala intr-un ritm constant. Cu 80 de posturi de lucru adaugate recent, Centrul Euroanswer din Galati numara acum 200 de posturi de lucru pentru proiecte de suport tehnic, gata sa preia solicitarile clientilor rapid, eficient si profesionist.
Stiri din Afaceri/ Business
Compentence Call Center – Oportunitati de cariera in Bucuresti si in Brasov
Bucuresti 22 August 2016 Competence Call Center lucreza in permanenta la dezvoltarea proceselor care sa ii ajute pe angajatii sai sa evolueze, atat personal cat si profesional. Compania are o cultura organizationala care promoveaza inovatia si dezvoltarea continua, un sistem motivational foarte bine pus la punct si conditii de munca excelente.
Stiri din Afaceri/ Business
Stire Logo Curs acreditat ANC Manager proiect, Brasov, 9 - 15 septembrie 2016
Brasov 09 Septembrie 2016 Versus Project Brasov– furnizor autorizat de formare profesionala, va invita la cursul autorizat ANC de Manager de Proiect, care se adreseaza tuturor persoanelor care vor sa acceseze Fonduri Europene, in special responsabililor cu atragerea de fonduri din institutii ale autoritatilor publice locale, institutiilor de invatamant, potentialilor manageri de proiect din mediul de afaceri, societate civila si alte institutii publice sau private.

Stiri din Educatie
Viitorul incepe cu TINE(rii)!
Traisteni 08 August 2016 Asociaţia de tineret Together România organizează în comuna Valea Doftanei, la Pensiunea Loussiana, în perioada 12 – 18 August 2016, proiectul european multicultural “The future starts with YOU(th)”. Obiectivele principale ale proiectului sunt: promovarea cetateniei active, implicarea tinerilor in activitati civice pe baza de voluntariat, promovarea artei ca mijloc de exprimare, dezvoltarea personală a tinerilor prin educaţie non-formală si promovarea diversitatii culturale.
Stiri din ONG
Inundatiile consuma 2,1% din PIB-ul Romaniei
Bucuresti 04 August 2016 Proiectul de cercetare si dezvoltare FLOOD-serv isi propune sa previna efectele catastrofale ale inundatiilor prin utilizarea retelelor sociale si a tehnologiilor inteligente. SIVECO Romania este coordonatorul proiectului, la nivel european
Stiri din IT&C
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... [1214]  »
 

Inregistrare »

Utilizator: Parola: Retine-ma

Inregistrare Am uitat parola

Cum postez un eveniment Cum postez o stire

Abonare alerte
Termeni si conditii Contact Harta Site rss feeder © 2006-2007 StiriEvenimente