Stiri Evenimente Logo

Cautare

Categorii Administratie Publica Afaceri/ Business Arta/Cultura Educatie IT&C Monden/Lifestyle ONG Politic Religie Sanatate Social Sport Turism

Minisite

Black Hat
Filme documentare, spoturi TV, fotografie, filme de prezentare, evenimente, campanii sociale
ULTIMELE STIRI POSTATE
Lean Six Sigma Black Belt
Bucuresti 01 Ianuarie 2000 OBIECTIV
Stiri din Educatie
CODECS organizeaza Sesiunea de Primavara a Cursului de Management Strategic si Certificare in Balanced Scorecard
Bucuresti 18 Aprilie 2016 CODECS organizeaza Sesiunea de Primavara a Cursului de Management Strategic si Certificare in Balanced Scorecard in 19-22 Aprilie 2016, in Bucuresti.
Stiri din Educatie
Stire Logo SecomŽ isi gestioneaza stocurile cu solutiile WMS si Inventory Optimisation de la Senior Software
Bucuresti 25 Martie 2016 SecomŽ a implementat solutiile Inventory Optimisation si WMS de la Senior Software, cu ajutorul carora isi gestioneaza in mod integrat stocurile de marfa, fluxurile de lucru din depozit si procesele de business conexe. In 2015, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 12,2 milioane EUR, in crestere cu 19% fata de anul anterior.
Stiri din IT&C
5 avantaje competitive dobandite de companiile petroliere prin utilizarea aplicatiilor informatice de ultima generatie
Bucuresti 21 Martie 2016 SIVECO Romania propune o suita completa de aplicatii informatice pentru gestiunea activitatilor specifice companiilor petroliere si operatorilor portuari de produse petroliere
Stiri din IT&C
Proiectul ACT la final
Campina 21 Martie 2016 Proiectul ACT - Active Citizens of Tomorrow, finantat de European Youth Foundation si implementat in comunitatea locala din Campina a ajuns la final.
Stiri din ONG
Pe 21 martie, peste 150 de scoli din Romania participa la Experimentul Eratosthenes!
Bucuresti 16 Martie 2016 Evenimentul este organizat in cadrul proiectului european Inspiring Science Education, in care SIVECO Romania este partener si coordonator national
Stiri din IT&C
Curs MAKE-UP ARTIST
Bucuresti 27 Martie 2016 Iti doresti sa inveti sa realizezi un make-up corect ? Stapanesti deja cunostiinte despre make-up si iti doresti sa treci la nivelul urmator? Doresti sa profesezi ca make-up artist profesionist ? Daca raspunsul este da atunci trebuie sa te inscrii la cursul MAKE-UP ARTIST organizat de Top Quality Management.
Cursurile de Make-up Artist oferite de Top Quality Management (cursuriautorizate.ro) sunt autorizate de Autoritatea Nationala pentru Calificari si recunoscute pe plan national dar si international. La finalul cursului vei dobandi o diploma cu ajutorul careia vei putea profesa ca make-up artist profesionist in cadrul unui salon de frumusete, intr-un teatru sau o televiziune, dar si ca freelancer. Un make-up artist profesionist poate ajunge la castiguri de chiar 1.000 EUR pe zi daca investeste in pasiunea sa, in produse profesioniste si cursuri de specialitate.

Stiri din Educatie
[1] ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... [1214]  »
 

Inregistrare »

Utilizator: Parola: Retine-ma

Inregistrare Am uitat parola

Cum postez un eveniment Cum postez o stire

Abonare alerte
Termeni si conditii Contact Harta Site rss feeder © 2006-2007 StiriEvenimente