Stiri Evenimente Logo

Cautare

Categorii Administratie Publica Afaceri/ Business Arta/Cultura Educatie IT&C Monden/Lifestyle ONG Politic Religie Sanatate Social Sport Turism

Minisite

Black Hat
Filme documentare, spoturi TV, fotografie, filme de prezentare, evenimente, campanii sociale

Vision Consulting relanseaza cursurile deschise de comunicare si management

bucuresti 02 Septembrie 2016Din 2008 Vision Consulting a dezvoltat si departamentul de training. Din aceasta toamna au reluat organizarea de cursuri deschise, la care pot participa atat echipe mici de 3-4 angajati de la o companie cat si persoane fizice care doresc sa isi dezvolte abilitati noi. Cursurile organizate sunt din aria Comunicare, Management si Leadership. Tematica este flexibila si adaptabila pe nevoile grupei de curs.

VISION CONSULTING este o companie creata din dorinta de a ajuta companiile din Romania sa se dezvolte prin prisma angajatilor. Au dezvoltat programe de teambuilding si cursuri care sa raspunda nevoilor actuale ale clientilor. In cei 12 ani de activitate au lucrat cu peste 400 de clienti corporate si zeci de mii de angajati, cu totii avand un scop precis crearea unor echipe eficiente.

Facilitatorii si trainerii Vision Consulting sunt pasionati si implicati in dezvoltarea oamenilor din organizatiile cu care colaboreaza.

Din 2008 Vision Consulting a dezvoltat si departamentul de training. Din aceasta toamna au reluat organizarea de cursuri deschise, la care pot participa atat echipe mici de 3-4 angajati de la o companie cat si persoane fizice care doresc sa isi dezvolte abilitati noi. Cursurile organizate sunt din aria Comunicare, Management si Leadership. Tematica este flexibila si adaptabila pe nevoile grupei de curs.

Toate cursurile pe care le organizeaza in sistem deschis sunt adaptate nevoilor actuale de dezvoltare a angajatilor din companii. Cursurile sunt practice si interactive, 30% parte teoretica si 70% aplicatii si jocuri de rol.
Aici puteti vedea toate aceste cursuri http://visionconsulting.ro/cursuri-deschise/ .
Pentru informatii suplimentare echipa Vision Consulting va raspunde la office@visionconsulting.ro
Versiunea print a stirii Versiunea print Versiunea pdf
Stire din: Educatie
Date de contact
Daniela Irimia
Vision Consulting
office@visionconsulting.ro

office@visionconsulting.ro
http://visionconsulting.ro/cursuri-deschise/
 

Inregistrare »

Utilizator: Parola: Retine-ma

Inregistrare Am uitat parola

Cum postez un eveniment Cum postez o stire

Abonare alerte
Termeni si conditii Contact Harta Site rss feeder © 2006-2007 StiriEvenimente