Stiri Evenimente Logo

Cautare

Categorii Administratie Publica Afaceri/ Business Arta/Cultura Educatie IT&C Monden/Lifestyle ONG Politic Religie Sanatate Social Sport Turism

Minisite

Black Hat
Filme documentare, spoturi TV, fotografie, filme de prezentare, evenimente, campanii sociale

Spot Industries extinde gama de produse cu imprimante UV din Rusia

Bucuresti 26 August 2016Spot Industries, furnizor de incredere de echipamente si solutii industriale, devine primul dealer din sud-estul Europei al companiei IQDEMY. IQDEMY este un producator de imprimante UV LED si imprimante ecosolvent de format mare. Desi sediul central se afla in Elvetia, compania activeaza la nivel international prin puncte de lucru in Europa, Rusia, China si SUA.

Spot Industries este prima companie care va pune la dispozitia clientilor europeni capacitatile de productie ale imprimantelor industriale IQDEMY.

Imprimantele din seria IQDEMY Evolution sunt imprimante hibrid, destinate in primul rand afacerilor din domeniul productiei publicitare, mai ales acolo unde exista nevoia de printare pe materiale flexibile.

Imprimantele IQDEMY Maglev sunt echipamente industriale echipate cu cele mai avansate capete de printare Ricoh si cu un sistem inovator bazat pe levitatie magnetica. Datorita motorului puternic carriage-ul aplica cerneala cu mare precizie, accelerand si decelerand fara pierderi de viteza. Alte avantaje ale acestor echipamente sunt: tranzitie fluenta a culorilor, constructie durabila, sistem reproiectat de eliberare a cernelii, sistem de recirculare a cernelii albe, componente electronice de control precise.

Imprimantele industriale sunt produse in centrele de dezvoltare din Siberia, de catre specialisti cu experienta in ingineria aerospatiala si industria de aparare. IQDEMY Maglev este o solutie puternica si de incredere pentru afaceri de orice marime!

In aceasta toamna puteti evalua beneficiile acestor imprimante la Targul International pentru Productia si Procesarea Sticlei Glasstec, ce va avea loc in Düsseldorf (Germania), intre 20 si 23 septembrie 2016. IQDEMY va prezenta in cadrul acestui targ imprimanta UV IQDEMY Maglev, ce printeaza pe orice material, inclusiv sticla.

Pentru informatii detaliate cu privire la sistemele de printare IQDEMY va invitam la Düsseldorf! Specialistii companiei va asteapta la Glasstec 2016 la standul 10A31, randul 10.
Versiunea print a stirii Versiunea print Versiunea pdf
Stire din: IT&C
Date de contact
www.spotindustries.com
Tel: 021 420 5093
Email: office@spotindustries.com
office@spotindustries.com
www.spotindustries.com
 

Inregistrare »

Utilizator: Parola: Retine-ma

Inregistrare Am uitat parola

Cum postez un eveniment Cum postez o stire

Abonare alerte
Termeni si conditii Contact Harta Site rss feeder © 2006-2007 StiriEvenimente