Stiri Evenimente Logo

Cautare

Categorii Administratie Publica Afaceri/ Business Arta/Cultura Educatie IT&C Monden/Lifestyle ONG Politic Religie Sanatate Social Sport Turism

Minisite

Black Hat
Filme documentare, spoturi TV, fotografie, filme de prezentare, evenimente, campanii sociale

Proiectul europeanProiectul european Viitorul incepe cu TINErii aproape de final

Campina 20 Septembrie 2016Asociaţia de tineret Together România a desfasurat în comuna Valea Doftanei, în perioada 12 – 18 August 2016, proiectul european multicultural “The future starts with YOU(th)”. Obiectivele principale ale proiectului au fost: promovarea cetateniei active, implicarea tinerilor in activitati civice pe baza de voluntariat, promovarea artei ca mijloc de exprimare, dezvoltarea personală a tinerilor prin educaţie non-formală si promovarea diversitatii culturale.

In proiect au fost implicaţi 24 de tineri participanţi si lideri din 4 tari: Italia, România, Slovacia si Turcia. Rezultatele acestui proiect au fost diseminate in cadrul unor intalniri organizate in cele 4 comunitati locale implicate din cele 4 tari participante si sub forma unui eveniment final organizat de catre participanti in ultima zi a proiectului in cardul comunitatii locale din valea Doftanei.

Proiectul a fost finanţat de Comisia Europeană prin Programul Erasmus+. Aceasta comunicare reflectă numai punctul de vedere al autorului, iar Comisia nu este responsabilă de utilizarea informaţiilor conţinute de această comunicare.

Pentru mai multe informatii puteti accesa site-ul asociatiei sau pagina noastra de Facebook.
Versiunea print a stirii Versiunea print Versiunea pdf
Stire din: ONG
Date de contact

together_romania@yahoo.com
https://asociatiatogether.wordpress.com/organization/projects/
 

Inregistrare »

Utilizator: Parola: Retine-ma

Inregistrare Am uitat parola

Cum postez un eveniment Cum postez o stire

Abonare alerte
Termeni si conditii Contact Harta Site rss feeder © 2006-2007 StiriEvenimente