Stiri Evenimente Logo

Cautare

Categorii Administratie Publica Afaceri/ Business Arta/Cultura Educatie IT&C Monden/Lifestyle ONG Politic Religie Sanatate Social Sport Turism

Minisite

Black Hat
Filme documentare, spoturi TV, fotografie, filme de prezentare, evenimente, campanii sociale
ULTIMELE STIRI POSTATE
Suportul victimelor violenţei prin abordarea discriminării multiple
Iasi 21 Decembrie 2016 Institutul de Medicină Legală Iași, în parteneriat cu Fundația Centrul de Mediere și Securitate Comunitară Iaşi şi Fundaţia Hedda din Norvegia finalizează proiectul Suportul victimelor violenţei prin abordarea discriminării multiple, proiect finanţat cu sprijinul financiar al Programului RO10 - CORAI, program finanţat de Granturile SEE 2009-2014 şi administrat de Fondul Român de Dezvoltare Socială.
Scopul proiectului este protejarea eficientă a victimelor violenței pe baza de gen supuse discriminării multiple prin îmbunătățirea demersului specialiștilor care oferă servicii directe acestora precum și instituțiilor guvernamentale, non-guvernamentale și publicului larg din regiunea Moldovei.
Stiri din Social
Proiectul europeanProiectul european Viitorul incepe cu TINErii aproape de final
Campina 20 Septembrie 2016 Asociaţia de tineret Together România a desfasurat în comuna Valea Doftanei, în perioada 12 – 18 August 2016, proiectul european multicultural “The future starts with YOU(th)”. Obiectivele principale ale proiectului au fost: promovarea cetateniei active, implicarea tinerilor in activitati civice pe baza de voluntariat, promovarea artei ca mijloc de exprimare, dezvoltarea personală a tinerilor prin educaţie non-formală si promovarea diversitatii culturale.
Stiri din ONG
Cum vă ajută Agenția Limonade pagina și promovarea pe Facebook?
București 15 Septembrie 2016 Facebook este o modalitate foarte importantă de promovare în ziua de azi. Clienții vin din ce în ce mai mult din mediul online, Facebook oferind vizibilitate brandurilor care investesc bani în acest tip de publicitate.
Stiri din Afaceri/ Business
Stire Logo Noua versiune a sistemului SeniorSFA utilizeaza o tehnologie inovatoare de recunoastere a imaginilor
Bucuresti 07 Septembrie 2016 Senior Software anunta disponibilitatea celei mai noi versiuni a aplicatiei SFA, un sistem destinat automatizarii activitatii echipelor de vanzari pe teren. Una dintre cele mai importante modificari din versiunea 4.8 a solutiei SeniorSFA se refera la implementarea Trax, o tehnologie noua pentru piata din Romania, de recunoastere si citire a imaginilor digitale.
Stiri din Afaceri/ Business
INSOFT este desemnata din nou Campioana Nationala in cadrul competitiei European Business Awards 2016/2017
Bucuresti 06 Septembrie 2016 INSOFT Development & Consulting este nominalizata pentru a patra oara in finala premiilor internationale European Business Awards. Peste 33.000 de organizatii publice si private din 34 de tari europene au concurat in cea de-a zecea editie a competitiei anuale European Business Awards.
Stiri din IT&C
Obtine certificarea IASSC pentru Lean Six Sigma! Participa la noua sesiune de examene varianta paper-based organizata de CODECS
Bucuresti 29 Octombrie 2016 Toamna aceasta CODECS organizeaza a doua sesiune de examene IASSC pentru certificare Lean Six Sigma la sediul sau din strada Agricultori 37 – 39, Sector 2, Bucuresti. Aceasta sesiune va include atat certificarea international pentru Lean Six Sigma Green Belt cat si pentru Yellow Belt si va avea loc pe data de 29 octombrie 2016.
Stiri din Educatie
Vision Consulting relanseaza cursurile deschise de comunicare si management
bucuresti 02 Septembrie 2016 Din 2008 Vision Consulting a dezvoltat si departamentul de training. Din aceasta toamna au reluat organizarea de cursuri deschise, la care pot participa atat echipe mici de 3-4 angajati de la o companie cat si persoane fizice care doresc sa isi dezvolte abilitati noi. Cursurile organizate sunt din aria Comunicare, Management si Leadership. Tematica este flexibila si adaptabila pe nevoile grupei de curs.
Stiri din Educatie
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... [1214]  »
 

Inregistrare »

Utilizator: Parola: Retine-ma

Inregistrare Am uitat parola

Cum postez un eveniment Cum postez o stire

Abonare alerte
Termeni si conditii Contact Harta Site rss feeder © 2006-2007 StiriEvenimente