Stiri Evenimente Logo

Cautare
Black Hat
Filme documentare, spoturi TV, fotografie, filme de prezentare, evenimente, campanii sociale

Minisite

Cum postez un eveniment?
Puteti posta gratuit pe site evenimente, iar pentru aceasta trebuie sa va creati un cont de tip "Companie" si sa fiti logat.

In sectiunea "Contul Personal" veti gasi link-ul "Posteaza eveniment" care, odata accesat, va deschide un formular in care veti putea introduce informatiile despre eveniment, incarca fisiere atasate evenimentului si configura un formular de invitatie pe care cei ce doresc sa participe la eveniment sa il completeze. Datele furnizate de catre cei care completeaza acest formular vor fi trimise la adresa de email introdusa in profilul dumneavoastra.

Evenimentul va fi postat pe site si va fi trimis pe email la cei care au solicitat sa primeasca evenimente din domeniul respectiv, dupa ce va fi validat de catre editorii site-ului.
Servicii
Stirievenimente.ro este un instrument de comunicare online, care vine in intimpinarea celor interesati de stiri si de evenimente. Prin crearea unui cont pe acest site, organizatiile, companiile si institutiile, isi pot face cunoscute propriile activitati si pot anunta, din timp, evenimentele pe care le organizeaza. Totodata, cei care doresc sa organizeze evenimente, pot gasi cu usurinta cele mai potrivite locatii cu facilitatile necesare, cu ajutorul ghidului interactiv din sectiunea Planner Evenimente.

De asemenea, Stirievenimente este si o sursa de informatie utila celor din mediul de afaceri, din organizatii non-profit, profesionistilor din relatii publice, jurnalistilor si publicului larg, prin furnizarea de stiri si informatii legate de evenimente in desfasurare sau viitoare.

Utilizatori


• puteti solicita organizatorilor invitatii la evenimentele la care doriti sa participati, direct din interfata site-ului;
• puteti salva in agenda personala evenimentele care va intereseaza;
• beneficiati de intreaga functionalitate a plannerului de evenimente;
• primiti alerta pe email cu evenimentele sau cu stirile din domeniile de interes, selectate de dumneavoastra.

Inregistrare utilizatori

Companii


• puteti posta gratuit evenimente si stiri;
• puteti incarca fisiere atasate evenimentului sau stirii si configura un formular de solicitare de invitatie care poate fi completat de cei interesati sa participe la eveniment;
• puteti crea si administra minisite-uri cu informatii despre organizatia dumneavoastra sau despre evenimentele pe care le organizati;
• puteti solicita organizatorilor invitatii la evenimentele la care doriti sa participati, direct din interfata site-ului.
• puteti salva in agenda personala evenimentele care va intereseaza;
• beneficiati de intreaga functionalitate a plannerului de evenimente;
• primiti alerta pe email cu evenimentele sau cu stirile din domeniile de interes, selectate de dumneavoastra.

Inregistrare companii
 

Inregistrare »

Utilizator: Parola: Retine-ma

Inregistrare Am uitat parola

Cum postez un eveniment Cum postez o stire

Abonare alerte
Termeni si conditii Contact Harta Site rss feeder © 2006-2007 StiriEvenimente