Stiri-Evenimente

Seminar Machiajul de Craciun si Revelion


Bucuresti - Bucuresti 13.10.2015 00:00

Sarbatorile de iarna au constituit mereu un prilej de a ne pune in evidenta tinutele cat mai atent si mai bine pregatite in fata prietenilor si familiei, iar anul acesta alaturi de tinuta perfecta trebuie sa avem si un look de invidiat.


De aceea in ajutorul doamnelor si domnisoarelor care doresc un machiaj impecabil in ziua de Craciun, dar si la trecerea dintre ani am pregatit seminarul de machiaj organizat de Top Quality Management (www.cursuriautorizate.ro) si High Class Beauty Studio in doua sesiuni, respectiv 13 decembrie sau 20 decembrie, la Bucuresti. Acest seminar va invata cum se aplica si cum este ales machiajul de sarbatori in functie de coafura, tinuta si locatie, deoarece acesta nu este doar un simplu machiaj de seara.
Valentina Ionescu, Senior Make-up Artist si lector formator, cu experienta de peste 10 ani in domeniu va realiza o demonstratie la finalul seminarului de 8 ore, in care va familiarizati cu tehnicile generale ale machiajului de seara si de ocazie.
In pretul de 220 lei sunt incluse: produse de machiaj de calitate superioara, recomandari personalizate pentru fiecare cursant in alegerea produselor potrivite, scheme rapide de machiaj, seminarul avand un pronuntat caracter practic, palete de machiaj, pensule profesionale si beneficiati de cele mai bune conditii profesionale pentru a va desfasura activitatea.
dar o dispozitie buna intretinuta cu bomboane, ceaiuri si cafea.
Inscrierea se face trimitand formularul de inscriere (pe care il gasiti accesand www.cursuriautorizate.ro) pe adresa de e-mail office@cursuriautorizate.ro
Atentie locurile sunt limitate!

Eveniment din: Cursuri     Organizator: TOPQUALITYDate de contact
Date de contact:
Telefon: +4037 134 79 51
Fax: +40 372 250 333
Telefon mobil : 0724 341 894 / 0724 370 347
E-mail : office@cursuriautorizate.ro


office@cursuriautorizate.ro
www.cursuriautorizate.ro
 

© 2006 StiriEvenimente.ro