Stiri Evenimente Logo

Cautare
Black Hat
Filme documentare, spoturi TV, fotografie, filme de prezentare, evenimente, campanii sociale

Minisite

Un nou magazin Danina Line
Bistrita - Winmarkt 01 August 2015

Logo EvenimentProducatorul vasluian de īmbrăcăminte pentru copii deschide magazinul cu numărul 8 din Romānia la Bistriţa.

Pe o piaţă de desfacere a hainelor pentru copii sufocată de importuri ieftine de calitate īndoielnică, producătorul Danina Line, din Vaslui, deschide un nou magazin la Bistriţa.
Magazinul Nan by Danina Line īşi aşteaptă clienţii īn Winmarkt, la etajul 1, īncepānd cu 1 august. Ca mesaj de bun venit, compania oferă tuturor clientilor din Bistriţa o reducere de 50% la toate produsele din magazin.
Oferta promoţională durează două zile – pe 1 şi 2 august - iar magazinul din Bistriţa se va integra apoi īn campania de reducere cu 50% a produselor de vară, valabilă īn īntreaga reţea de magazine Nan by Danina Line şi īn magazinul online al companiei.
Danina Line produce şi pune īn vānzare haine de copii de toate vīrstele iar produsele premium ale companiei sunt body-urile pentru copii, la realizarea cărora se folosește exclusiv bumbac de calitate superioară. Piesa de rezistență este Colecţia Disney, Nan by Danina Line fiind singurul producător romān de īmbrăcăminte pentru copii care a obţinut acordul de fabricaţie pentru hăinuţe cu imprimeuri originale ale īndrăgitelor personaje din desene animate.
“Suntem īncāntaţi că putem oferi părinţilor din Romānia hainuţe croite şi cusute cu migală şi cu mult drag pentru copiii lor. Producem īn Romānia, pentru Romānia şi cu forţă de muncă din Romānia. Suntem, aşadar, un brand 100% romānesc.”, susţine Danina Ilisei, managerul Nan by Danina Line.
Despre companie
Danina Line a īnceput să producă haine pentru bebeluşi acum 8 ani si iată că anul acesta deschide magazinul cu numărul 8. Producătorul vasluian are propriile magazine de desfacere īn Iaşi, Suceava, Piatra Neamţ, Braşov, Cluj, Bucureşti şi, fireşte, Vaslui. Pe līngă vānzarea īn magazinele proprii, Danina Line pune la dispoziţie celor interesaţi şi un magazin virtual - http://daninaline.ro/
Organizator: DANINA LINE
Eveniment din: Afaceri/ Business Versiunea print a evenimentului Versiunea print Versiunea PDF a Evenimentului Versiunea pdf

Date de contact
Pentru informatii suplimentare:
Daninaline.mkt@gmail.com

Daninaline.mkt@gmail.com
DANINALINE.RO

Adauga in agenda
intrarea libera
 

Inregistrare »

Utilizator: Parola: Retine-ma

Inregistrare Am uitat parola

Cum postez un eveniment Cum postez o stire

Abonare alerte
Termeni si conditii Contact Harta Site rss feeder © 2006-2007 StiriEvenimente