Stiri Evenimente Logo

Cautare
Black Hat
Filme documentare, spoturi TV, fotografie, filme de prezentare, evenimente, campanii sociale

Minisite

Un nou magazin Danina Line
Bistrita - Winmarkt 01 August 2015

Logo EvenimentProducatorul vasluian de îmbrăcăminte pentru copii deschide magazinul cu numărul 8 din România la Bistriţa.

Pe o piaţă de desfacere a hainelor pentru copii sufocată de importuri ieftine de calitate îndoielnică, producătorul Danina Line, din Vaslui, deschide un nou magazin la Bistriţa.
Magazinul Nan by Danina Line îşi aşteaptă clienţii în Winmarkt, la etajul 1, începând cu 1 august. Ca mesaj de bun venit, compania oferă tuturor clientilor din Bistriţa o reducere de 50% la toate produsele din magazin.
Oferta promoţională durează două zile – pe 1 şi 2 august - iar magazinul din Bistriţa se va integra apoi în campania de reducere cu 50% a produselor de vară, valabilă în întreaga reţea de magazine Nan by Danina Line şi în magazinul online al companiei.
Danina Line produce şi pune în vânzare haine de copii de toate vîrstele iar produsele premium ale companiei sunt body-urile pentru copii, la realizarea cărora se folosește exclusiv bumbac de calitate superioară. Piesa de rezistență este Colecţia Disney, Nan by Danina Line fiind singurul producător român de îmbrăcăminte pentru copii care a obţinut acordul de fabricaţie pentru hăinuţe cu imprimeuri originale ale îndrăgitelor personaje din desene animate.
“Suntem încântaţi că putem oferi părinţilor din România hainuţe croite şi cusute cu migală şi cu mult drag pentru copiii lor. Producem în România, pentru România şi cu forţă de muncă din România. Suntem, aşadar, un brand 100% românesc.”, susţine Danina Ilisei, managerul Nan by Danina Line.
Despre companie
Danina Line a început să producă haine pentru bebeluşi acum 8 ani si iată că anul acesta deschide magazinul cu numărul 8. Producătorul vasluian are propriile magazine de desfacere în Iaşi, Suceava, Piatra Neamţ, Braşov, Cluj, Bucureşti şi, fireşte, Vaslui. Pe lîngă vânzarea în magazinele proprii, Danina Line pune la dispoziţie celor interesaţi şi un magazin virtual - http://daninaline.ro/
Organizator: DANINA LINE
Eveniment din: Afaceri/ Business Versiunea print a evenimentului Versiunea print Versiunea PDF a Evenimentului Versiunea pdf

Date de contact
Pentru informatii suplimentare:
Daninaline.mkt@gmail.com

Daninaline.mkt@gmail.com
DANINALINE.RO

Adauga in agenda
intrarea libera
 

Inregistrare »

Utilizator: Parola: Retine-ma

Inregistrare Am uitat parola

Cum postez un eveniment Cum postez o stire

Abonare alerte
Termeni si conditii Contact Harta Site rss feeder © 2006-2007 StiriEvenimente