Stiri Evenimente Logo

Cautare
Black Hat
Filme documentare, spoturi TV, fotografie, filme de prezentare, evenimente, campanii sociale

Minisite

TERAPIA DEPENDENTEI DE JOCURI DE NOROC: 12 febr. 2015
Bucuresti - Bd. Decebal nr. 6 12 Februarie 2015

Logo Evenimentworkshop in cadrul caruia ne vom familiariza cu specificul dependentei de jocuri de noroc, cu factorii implicati in declansarea si mentinerea dependentei.

CLINICA AQUAMARIN va invita la un nou workshop, in cadrul caruia ne vom familiariza cu specificul dependentei de jocuri de noroc, cu factorii implicati in declansarea si mentinerea dependentei, consecintele acestui comportament asupra jucatorului si a familiei sale, instrumentele de diagnosticare si metodele de tratament ce si-au dovedit eficienta pana in prezent.

La final, vom prezenta in detaliu etapele unui model de terapie pentru dependenta de jocuri de noroc, care a fost aplicat cu succes la nivelul tarii noastre.
Sunt invitati sa participe psihologi, psihopedagogi, asistenti sociali, medici, studenti, alti specialisti si persoane interesate de acest domeniu.

Coordonator workshop: Conf. Univ. Dr. Steliana Rizeanu, psiholog clinician principal, formator-supervizor, psihoterapeut specialist in psihoterapie cognitiv-comportamentala, coordonator al programului Joc responsabil, membru al Comitetului Filialei Teritoriale Bucuresti a Colegiului Psihologilor din Romania, Comisia clinica, autoare a cartilor Dependenta de jocuri de noroc. Ghid de ajutor pentru jucatorii dependenti si familiile acestora si Psihoterapia jocului de sansa patologic, recomandate pe site-ul Asociatiei Europene pentru Studiul Gamblingului- EASG.

Inscrieri la: contact@aquamarin.ro
Tel: 021.326.52.90; 0745.633.474; 0724.222.522.
www.aquamarin.ro
Organizator: Clinica Aquamarin
Eveniment din: Educatie Versiunea print a evenimentului Versiunea print Versiunea PDF a Evenimentului Versiunea pdf

Date de contact
ontact@aquamarin.ro
021.326.52.90; 0745.633.474; 0724.222.522.
www.aquamarin.ro
contact@aquamarin.ro
www.aquamarin.ro

Adauga in agenda
 
 

Inregistrare »

Utilizator: Parola: Retine-ma

Inregistrare Am uitat parola

Cum postez un eveniment Cum postez o stire

Abonare alerte
Termeni si conditii Contact Harta Site rss feeder © 2006-2007 StiriEvenimente