Stiri Evenimente Logo

Cautare
Black Hat
Filme documentare, spoturi TV, fotografie, filme de prezentare, evenimente, campanii sociale

Minisite

SPACE – Biblioteci creative si comunitati conectate
Baile Felix - Hotel Termal 07 Mai 2015

Logo EvenimentBucuresti, 05 mai 2015 – ANBPR si Biblioteca Judeţeana "Gheorghe Şincai" Bihor anunta organizarea Conferinţei Naţionale a ANBPR de primavara, cu tema „SPACE – Biblioteci creative si comunitati conectate”. Evenimentul face parte din seria conferintelor profesionale traditionale ale Asociatiei si va avea loc in perioada 06-09 mai 2015, la Hotel Termal, Baile Felix, judetul Bihor.

„La inceputul lunii mai a acestui an, ANBPR a implinit 25 de ani de activitate neintrerupta. Acest moment aniversar reprezinta atat un prilej de analiza a activitatii, cat si o buna ocazie de evaluare a performantelor, de planificare si de validare a strategiilor pe termen lung . Odata cu maturitatea organizationala, ne dorim sa le propunem colegilor nostri bibliotecari activitati profesionale din ce in ce mai stimulative si mai creative. Acesta este si motivul pentru care Conferinta ANBPR de la Baile Felix va fi dedicata proiectelor originale si retelelor interconectate ANBPR – biblioteci - filiale, precum si comunitatii largi”, a declarat Presedintele ANBPR, Dragos-Adrian Neagu.

Prin activitatile si oportunitatile profesionale promovate prin intermediul retelei proprii, ANBPR sprijina dezvoltarea profesionala a bibliotecarilor si proiectarea de noi servicii de biblioteca. Cu participarea utilizatorilor, bibliotecile devin tot mai mult centre nodale ale comunitatii, favorizand accesul democratic la informaţii si educatie, precum si incluziunea digitala a diferitelor categorii de utilizatori. La eveniment sunt asteptati peste 100 de bibliotecari, parteneri, colaboratori, dar si reprezentanti ai mediului de business si ONG, precum si oficialitati locale.

„Conferinta de la Baile Felix reuneste cei mai activi si pasionati bibliotecari din sistemul public de biblioteci. Acest eveniment profersional este o ocazie minunata ca profesionistii bibliotecari sa aduca impreuna cele mai inovatoare proiecte si initiative ale bibliotecilor. Ne face placere sa impartasim cu colegii nostri din intreaga tara atat bucuriile, cat si constrangerile pe care le presupune activitatea de biblioteca si avem convingerea ca, prin aceasta conferinta profesionala, vom lua pulsul domeniului biblioteconomic si vom consolida relatia de colaborare dintre bibliotecari si structurile Asociatiei ”, a afirmat Ligia Mirisan, Directorul Bibliotecii Judetene “Gheorghe Sincai” Bihor.

Despre ANBPR: Asociaţia Naţionala a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din Romania (ANBPR) este cea mai reprezentativa organizaţie profesionala a bibliotecarilor din bibliotecile publice. Raţiunea de a fi a acestei organizaţii este aceea de a coagula, intr-o forma de asociere pe plan naţional, aşteptarile, nevoile şi interesele celor care, prin profesie, preocupari şi atribuţii susţin profesia de bibliotecar, dezvoltarea biblioteconomiei şi a ştiinţelor informarii şi documentarii.

www.anbpr.org.ro

Mai multe informatii:
Anamaria Sabou
Asistent Director
ANBPR
tel./fax: 021374 052 437
email: anbpr_ro@yahoo.com
Organizator: ANBPR
Eveniment din: Arta/Cultura Versiunea print a evenimentului Versiunea print Versiunea PDF a Evenimentului Versiunea pdf

Date de contact
Anamaria Sabou
anbpr_ro@yahoo.com
www.anbpr.org.ro

Adauga in agenda
 
 

Inregistrare »

Utilizator: Parola: Retine-ma

Inregistrare Am uitat parola

Cum postez un eveniment Cum postez o stire

Abonare alerte
Termeni si conditii Contact Harta Site rss feeder © 2006-2007 StiriEvenimente