Stiri Evenimente Logo

Cautare
Black Hat
Filme documentare, spoturi TV, fotografie, filme de prezentare, evenimente, campanii sociale

Minisite

Rohde & Schwarz Topex va participa la CommunicAsia 2015 Singapore
- 02 Iunie 2015

Compania Rohde & Schwarz Topex are placerea de a fi din nou prezenta la evenimentul CommunicAsia Singapore, in perioada 2 – 5 iunie 2015. Evenimentul continua sa fie unul din cele mai importante din industria IT&C, unul ce stabileste directiile viitoare ale tehnologiei informatiei si ce se adreseaza problemelor critice din zona Asia Pacific.

In cadrul expozitiei, Rohde & Schwarz Topex va prezenta noul router-ul Bytton DM-4G, urmarind astfel sa furnizeze clientilor sai servicii care sa vina in intampinarea nevoilor acestora de investitii, securitate si simplitate.

Noul router-ul Bytton LTE suporta un al doilea modul radio pentru a sprijini simultan doua legaturi radio printr-un un singur dispozitiv. Acesta noua resursa radio s-a adaugat pentru a oferi o metoda de control asupra tipului de trafic permis cu diverse aplicații ale clientului de pe aceeasi unitate.

Din motive de securitate router-ul Bytton DM-4G include abilitatea de a imparti traficul (de a separa IP VPN-ul pentru aplicatiile de date si internet web) avand impact si asupra performantei aplicatiilor.
Echipamentul suporta fie port RS232 fie RS485, USB, 3 porturi de switch Ethernet LAN, pana la 2 porturi Ethernet WAN cu punct de acces WiFi optional ce permite clientilor sa se conecteze la seriala, Ethernet si dispozitive WiFi.

Noul router M2M ofera clientilor posibilitatea de a conecta in acelasi timp doi operatori diferiti sau de a corecta erorile dintre cele doua retele LTE/3G.

Gama de routere Topex Bytton este utilizata pe scara larga in aplicatii M2M, cum ar fi transportul, POS retail, automatizari industriale, telemetrie, ATM backup, solutii de conectivitate la distanta.

“CommunicAsia Singapore ne va oferi inca o data oportunitatea de a impartasi viziunea si experienta noastra in fata clientilor si de a interactiona cu acestia pentru a creste substantial afacerile noastre in zona Asiei. O data cu lansarea noului router Bytton DM-4G, dorim sa demonstram inca o data angajamentul nostru pentru calitate și consideram ca superioritatea produselor noastre va determina cresterea numarului de clienti ", a declarat Constantin Dumitrescu, Director de Marketing si Vanzari.

Sunteti invitati sa aflati informatii detaliate despre solutiile companiei Rohde & Schwarz Topex, vizitand standul BM6-03, la Marina Bay Sands in Singapore.

Despre Rohde & Schwarz Topex:

Rohde& Schwarz Topex SA, o subsidiara a Rohde & Schwarz, produce, integreaza si distribuie produse si solutii de telecomunicatii, servicii cu valoare adaugata cu expertiza specifica in tehnologiile bazate pe IP. Compania are o experienta de peste 20 ani in cercetarea, dezvoltarea si productia echipamentelor de telecomunicatii civile si militare.

Portofoliul sau de produse include: Softswitch, Media Gateway-uri pentru tehnologii TDM, VoIP, GSM si CDMA (2G, 3G+), convertoare de semnalizare (SS7, ISDN, R2, SIP, H323), routere 3G WiFi, terminale fix-mobil (2G, 3G) si sisteme de comunicatii de voce ATC.

Organizator: Rohde & Schwarz Topex
Eveniment din: Tehnologie Versiunea print a evenimentului Versiunea print Versiunea PDF a Evenimentului Versiunea pdf

Date de contact

Doriana Popescu
PR Manager
Phone: +40-21/4083924;
Fax: +40-21/4083909;


Ana-doriana.popescu@rohde-schwarz.com
http://www.topex.rohde-schwarz.com/

Adauga in agenda
 
 

Inregistrare »

Utilizator: Parola: Retine-ma

Inregistrare Am uitat parola

Cum postez un eveniment Cum postez o stire

Abonare alerte
Termeni si conditii Contact Harta Site rss feeder © 2006-2007 StiriEvenimente