Stiri Evenimente Logo

Cautare
Black Hat
Filme documentare, spoturi TV, fotografie, filme de prezentare, evenimente, campanii sociale

Minisite

Radio România Muzical vă invită la Concertul de Crăciun al Corului „Preludiu”
Bucureşti - Sala Radio 16 Decembrie 2014

Logo EvenimentCrăciunul vine în sufletele oamenilor, în acorduri de colinde…Colinde tradiționale din repertoriul romanesc și străin, colindele copilăriei, nealterate de modernitate, se regăsesc în concertul pe care Corul de Camera „Preludiu” condus de Voicu Enăchescu îl va susține la Sala Radio marți, 16 decembrie, de la ora 19:00.

Concertul este inclus in proiectul de Crăciun al Uniunii Europene de Radio, difuzat în întreaga Europa duminica, 21 decembrie. Radio Romania Muzical transmite în direct acest concert special ce-si propune sa reînvie atmosfera Crăciunului de odinioară.

Corul de Cameră „Preludiu”, al Centrului Național de Artă „Tinerimea Română”, a fost înființat în 1972 și de atunci este condus de Voicu Enăchescu. Cei peste 40 ani de activitate însumează mai mult de 2000 de concerte susținute pe scene românești și internaționale, sute de minute de înregistrări la radio și televiziune, dar mai ales, un public fidel care apreciază modul in care Corul de Camera „Preludiu” știe să interpreteze repertoriul românesc laic și religios.

Concertele de Crăciun ale Corului „Preludiu” sunt repere în viața bucureșteană de concert și sunt aplaudate, în fiecare an, pentru maniera personala de interpretare și atmosfera creata de acest renumit ansamblu; sunt concerte care, intr-adevăr, deschid inimi pentru a regăsi spiritul Crăciunului.

Organizator: Radio Romania Muzical
Partener: Centrul National de Artă „Tinerimea Română”
Parteneri media: Agerpres, 7 seri, Observator cultural, Suplimentul de cultura, Zeppelin, getlokal.ro, artline.ro, port.ro, ziarulmetropolis.ro și ceascadecultura.ro.
Organizator: Radio România Muzical
Eveniment din: Arta/Cultura Versiunea print a evenimentului Versiunea print Versiunea PDF a Evenimentului Versiunea pdf

Date de contact
Biletele sunt disponibile în rețeaua www.bilete.ro, oficiile Postei Romane, magazinele Inmedio și Germanos, Sala Radio.
tinerimea_ro@yahoo.com
http://www.tinerimearomana.ro/

Adauga in agenda
 
 

Inregistrare »

Utilizator: Parola: Retine-ma

Inregistrare Am uitat parola

Cum postez un eveniment Cum postez o stire

Abonare alerte
Termeni si conditii Contact Harta Site rss feeder © 2006-2007 StiriEvenimente