Stiri Evenimente Logo

Cautare
Black Hat
Filme documentare, spoturi TV, fotografie, filme de prezentare, evenimente, campanii sociale

Minisite

PetExpo - targul dedicat animalelor
Bucuresti - ROMEXPO 22 Mai 2015

Logo EvenimentDupa marele succes inregistrat in 2014, cand la PetExpo au venit mai mult de 12.500 de vizitatori, noi venim in 2015 cu un eveniment cel putin la fel de complex si de spectaculos.

PetExpo este paradisul animalului de companie, fiind cea mai mare aglomerare de produse, servicii, dar si evenimente dedicate acestuia.

Vino cu animalutul tau la PetExpo si participa la jocurile si concursurile organizate in Arena PetExpo!

PetExpo reuneste cele mai importante firme de pe piata bunurilor si a serviciilor dedicate animalelor de companie si iubitorilor de animale.

Astfel, sunt prezenti la PetExpo producatori, importatori si distribuitori de hrana, produse de dresaj, imbracaminte, bijuterii, custi, lese, paturi, jucarii, produse de igiena, medicamente si altele, precum si numerosi crescatori care aduc la targ animale de toate tipurile, rasele si marimile pe care tu le poti admira sau chiar lua acasa.

De asemenea, o importanta sectiune este dedicata companiilor care ofera servicii in domeniu: cabinete veterinare, scoli de dresaj, pensiuni pentru animalele de companie sau servicii funerare.

Acvariile sunt o categorie de mare interes la targ, pe langa crescatorii si importatorii de animale exotice, precum pasari, reptile sau paienjeni.

Vino sa vezi la PetExpo 2015 deliciul copiilor si al adultilor Arena PetExpo cu evenimente interactive non-stop, plasata chiar in mijlocul standurilor, dar si zona dedicata animalelor de companie!
Organizator: ILPAN JR SRL
Eveniment din: Monden/Lifestile Versiunea print a evenimentului Versiunea print Versiunea PDF a Evenimentului Versiunea pdf

Date de contact


http://petexpo.ro

Adauga in agenda
 
 

Inregistrare »

Utilizator: Parola: Retine-ma

Inregistrare Am uitat parola

Cum postez un eveniment Cum postez o stire

Abonare alerte
Termeni si conditii Contact Harta Site rss feeder © 2006-2007 StiriEvenimente