Stiri Evenimente Logo

Cautare
Black Hat
Filme documentare, spoturi TV, fotografie, filme de prezentare, evenimente, campanii sociale

Minisite

PINOestival
Bucuresti - Sala Polivalenta 23 Iunie 2006

Bucuresti- 23 Iunie 2006 - FUNDATIA GENESIS cu GRADINITA JUNIOR si SCOALA GENESIS cu clasele I - IV va asteapta la cea de-a 13-a editie a Salonului Copilului - lansat din acest an sub o noua infatisare, PINOestival.

Intre 23 si 25 iunie veti regasi sub aceeasi umbrela o intreaga gama de servicii menite sa contribuie la dezvoltarea armonioasa a copilului dumneavoastra incepand cu prima lui zi de viata: jocuri si jucarii, puericultura mica si mare, sisteme de pregatire a hranei pentru copii, farmaceutice si parafarmaceutice, produse de ingrijirea corpului pentru copii, articole de imbracaminte si incaltaminte, tabere pentru copii, after school, invatamant prescolar si primar, cursuri de limbi straine, carti pentru copii, consiliere in educatia rutiera pentru copii, servicii de asistenta psihopedagogica de specialitate si nu in ultiumul rand multimedia - portaluri educationale pentru parinti, televiziuni pentru copii, radio, reviste etc.

La salon participa gradinite si scoli atat de stat, cat si particulare.

Un sistem educational bazat pe calitate, experienta si profesionalism reprezinta alternativa pe care FUNDATIA GENESIS o ofera cu incredere de peste 5 ani prin cele doua ramuri de dezvoltare:
SCOALA GENESIS si GRADINITA JUNIOR.GRADINITA JUNIOR a urmat o traiectorie remarcabila prin dezvoltarea si personalizarea programelor educationale propuse in pachetul initial de proiectare. Premisele educatiei in GRADINITA JUNIOR au fost concepute intr-o directie simpla si coerenta, iar rezultatul initial prognozat de catre conducerea institutiei a vizat realizarea echilibrului optim intre activitatea instructiv-educativa si cea de recreere, considerand desigur factorul originalitate.

Aparitia SCOLII GENESIS cu clasele I IV a fost unul dintre rezultatele cele mai graitoare cu privire la programul de dezvoltare prognozat.
SCOALA GENESIS a fost proiectata dupa cele mai moderne cerinte, spatiul interior deservind toate necesitatile unei evolutii de succes a scolarilor: spatiu vast cu locuri de joaca si recreere, sala de educatie fizica, teren de sport, laborator de informatica, biblioteca, laboratoare multimedia pentru studiul limbilor straine, cabinet medical, bucatarie proprie cu loc special amenajat pentru servirea mesei. Interiorul acestor sali este mobilat dupa criterii de calitate bine studiate, in raport cu cerintele cromatice si ambientale necesare.

Tinand cont de faptul ca resursele materiale si cele umane ne permit, se observa o legatura directa intre performanta si satisfactia profesionala. Numarul redus de elevi la clasa (maxim 15) duce la rezultate benefice asupra copilului, la cresterea calitatii actului didactic si la performanta scolara.

Va asteptam sa ne vizitati la standul din incinta Salii Polivalente in perioada 23-25 iunie 2006!
Organizator: FUNDATIA GENESIS
Eveniment din: Educatie Versiunea print a evenimentului Versiunea print Versiunea PDF a Evenimentului Versiunea pdf

Date de contact
Pentru informatii despre FUNDATIA GENESIS accesati site-ul www.genesis.ro.
Persoana de contact: Andreea FATU, telefon: 490 6022, e-mail: (adresa de email este ascunsa din motive de securitate).
www.genesis.ro

www.genesis.ro

Adauga in agenda
 
 

Inregistrare »

Utilizator: Parola: Retine-ma

Inregistrare Am uitat parola

Cum postez un eveniment Cum postez o stire

Abonare alerte
Termeni si conditii Contact Harta Site rss feeder © 2006-2007 StiriEvenimente