Stiri Evenimente Logo

Cautare
Black Hat
Filme documentare, spoturi TV, fotografie, filme de prezentare, evenimente, campanii sociale

Minisite

Kids Education
Bucuresti - Palatul Copiilor 18 Aprilie 2015

A treia editie a evenimentului Kids Education va avea loc in perioada 18-19 aprilie, la Palatul Copiilor din Bucuresti. La KidsEducation vor participa gradinite, scoli, afterschool-uri, edituri de carti pentru copii, firme care ofera cursuri extrascolare pentru copii, dar si ONG-uri, dedicate educatiei copiilor cu varsta intre 2-14 ani.


”Kids Education a devenit deja un eveniment cunoscut printre parinti si educatori, care s-au obisnuit sa gaseasca la noi cele mai noi si mai bune oferte si informatii din domeniul educational. Ca la fiecare editie, si de aceasta data vom facilita interactiunea intre vizitatori si expozanti, pentru a oferi tuturor participantilor o experienta cat mai placuta.” a declarat Jessie Constantin, director proiect Kids Education.

Inscrierile la Kids Education se desfasoara in perioada 5 februarie - 6 aprilie. Expozantii de la precedentele editii vor avea prioritate la alegerea standurilor. Pentru rezervarea unui stand puteti contacta organizatorii la office@jessco.ro .

Targul de oferte educationale Kids Education este organizat de firma Jessco Management si are ca obiectiv organizarea periodica a unor evenimente de calitate, care vor reuni toate ofertele de top ale institutiilor care activeaza in domeniul educatiei pentru copii.

Intrarea vizitatorilor este libera. Programul de vizitare poate fi consultat pe site-ul evenimentului http://kidseducation.ro/.
Organizator: JessCo
Eveniment din: Educatie Versiunea print a evenimentului Versiunea print Versiunea PDF a Evenimentului Versiunea pdf

Date de contact
Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

Monica Belitoiu
PR Specialist
0724.013.300
monica@jessco.ro
http://kidseducation.ro/
https://www.facebook.com/KidsEducation.ro

monica@jessco.ro
http://kidseducation.ro/
Fisiere atasate:
Fisiere atasate evenimentului - pozake.jpg pozake.jpg

Adauga in agenda
intrarea libera
 

Inregistrare »

Utilizator: Parola: Retine-ma

Inregistrare Am uitat parola

Cum postez un eveniment Cum postez o stire

Abonare alerte
Termeni si conditii Contact Harta Site rss feeder © 2006-2007 StiriEvenimente