Stiri Evenimente Logo

Cautare
Black Hat
Filme documentare, spoturi TV, fotografie, filme de prezentare, evenimente, campanii sociale

Minisite

DanceStar Romania 2014
Bucuresti - Palatul Copiilor 01 Martie 2014

Competivitatea te motiveaza? Esti mereu in tema cu toate competitiile de dans? Afla ca pe 1 2 martie 2014 are loc, la Palatul National al Copiilor din Bucuresti are loc DanceStar Romania 2014. Ce mai astepti? Inscrie-te acum.

Ti-ai facut lista cu planuri pe 2014? Te ajutam noi!
Convinge juriul DanceStar Romania pe 1 2 martie 2014, la Palatul Copiilor din Bucuresti, ca esti cel mai bun in dans si devii reprezentantul Romaniei la DanceStar World Tour 2014 care se va desfasura in Porec, Croatia.

Competitia va aduna sute de dansatori profesionisti, reprezentanti ai celor mai cunoscute scoli de dans dar si dansatori individuali, din toata tara, care se vor intrece pentru a putea castiga dreptul de a participa la campionatul mondial DanceStar World Tour 2014. Castigatorii turnelui si cei care obtin numarul minim de pucte pentru calificare vor merge in Porec, Croatia, unde vor intra in concurs alaturi de cei mai buni dansatori din lume.
Tipuri de dans notate in concurs

Toti dansatorii profesionisti care practica Dans Modern/Contemporan, Liric, Balet, National/Folcloric Dance, Open/Comercial/MTV Dance, Breakdance, Street Styles, Muzical, Step sau Acro Dance sunt asteptati sa se inscrie pe siteul evenimentului http://www.dancestar.org/?avada_portfolio=dancestar-romania.

Ce sunt competitiile ESDU

Competitiile internationale ESDU European Dance Union cuceresc, de 15 ani, scenele din lumea intreaga formand o intreaga comunitate ESDU sub indrumarea Prof. Nora Mack.

In fiecare an, cei cu adevarat pasionati de dans participa in cadrul acestor competitii, fie pentru a-si intari pozitia, fie pentru a se afirma la nivel international.

Organizator: Ars Nova
Parteneri: Scolidans.ro, Scoala de Fitness Ars Nova, NewFitWay Trupe de dans.ro si Agentia Creativa Ink9.
Organizator: Ars Nova
Eveniment din: Social Versiunea print a evenimentului Versiunea print Versiunea PDF a Evenimentului Versiunea pdf

Date de contact

Pentru informatii suplimentare, puteti contacta organizatorii la numarul de telefon 0726.339-119 sau pe email la esdu@arsnova.ro sau la adresa web: http://www.dancestar.org/?avada_portfolio=dancestar-romania

contactarsnova@gmail.com
http://www.dancestar.org/?avada_portfolio=dancestar-romania

Adauga in agenda
intrarea libera
 

Inregistrare »

Utilizator: Parola: Retine-ma

Inregistrare Am uitat parola

Cum postez un eveniment Cum postez o stire

Abonare alerte
Termeni si conditii Contact Harta Site rss feeder © 2006-2007 StiriEvenimente