Stiri Evenimente Logo

Cautare
Black Hat
Filme documentare, spoturi TV, fotografie, filme de prezentare, evenimente, campanii sociale

Minisite

Curs Gestionarea ambalajelor si deseurilor din ambalaje
Bucuresti - Bucuresti 16 Decembrie 2015

Logo EvenimentIn zilele noastre este din ce in ce mai important sa avem o buna gestionare a deseurilor din ambalaje deoarece volumul acestora este in continua crestere, iar gestionarea deseurilor in practicile traditionale este limitata. De aceea va invitam la cursul Top Quality Management (www.cursuriautorizate.ro) de gestionare a deseurilor din ambalaje, care adopta o serie de strategii si tactici noi, in conformitate cu prevederile Legii nr. 249/2015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor si a deseurilor de ambalaje.
Programul de formare profesionala se adreseaza persoanelor care desfasoara activitati legate de managementul deseurilor, responsabililor cu gestionarea compartimentelor financiar-contabile, dar si persoanelor care au responsabilitati cu privire la ambalarea si reciclarea deseurilor.


In cadrul cursului se vor atinge aspecte ce tin de: cunoasterea conceptului de AMBALAJ (definitii, categorii si tipuri de materiale utilizate pentru ambalare), abordarea sistemica a conceptului de AMBALAJ trasabilitatea ambalajului, de la proiectarea pana la utilizatorul final al produsului ambalat.
Dintre beneficiile participarii la acest curs amintim: dobandirea de cunostinte in domeniul managementului deseurilor, inclusiv a deseurilor de ambalaje, precum si cunoasterea si intelegerea aplicarii reglementarilor privind managementul deseurilor si armonizarea cu celelalte obligatii legale ale agentilor economici (codul fiscal).
La final, participantii vor fi capabili sa deruleze un management eficient pentru activitatea de colectare a datelor in vederea intocmirii Declaratiilor obligatorii (Declaratia privind obligatiile la Fondul de mediu, inclusiv gestiunea deseurilor de ambalaje: organizare, planificare, monitorizare masurare procese, evaluarea conformarii, precum si Declaratia la Fondul de Mediu, raportari lunare/ anuale privind ambalajele si deseurile de ambalaje introduse pe piata nationala de catre agentii economici care intra sub incidenta reglementarilor aplicabile).
Organizator: TOPQUALITY
Eveniment din: Cursuri Versiunea print a evenimentului Versiunea print Versiunea PDF a Evenimentului Versiunea pdf

Date de contact
Pretul este de 300 LEI/cursant (TVA inclus), iar la finalul cursului se va sustine un examen in urma caruia vor fii emise certificatele de absolvire Top Quality Management.
Mai multe detalii puteti obtine accesand: www.cursuriautorizate.ro, la numerele de telefon 0724 341 894 / 0724 370 347 sau la e-mail: office@cursuriautorizate.ro.

office@cursuriautorizate.ro
WW

Adauga in agenda
 
 

Inregistrare »

Utilizator: Parola: Retine-ma

Inregistrare Am uitat parola

Cum postez un eveniment Cum postez o stire

Abonare alerte
Termeni si conditii Contact Harta Site rss feeder © 2006-2007 StiriEvenimente