Stiri Evenimente Logo

Cautare
Black Hat
Filme documentare, spoturi TV, fotografie, filme de prezentare, evenimente, campanii sociale

Minisite

Active Volunteers for Europe
Valea Doftanei - Pensiunea Loussiana 31 Iulie 2015

Asociaţia de tineret Together România organizează în comuna Valea Doftanei, la Pensiunea Louissiana, în perioada 25 – 31 Iulie 2015, proiectul european multilateral “Active Volunteers for Europe!”.

Asociaţia de tineret Together România organizează în comuna Valea Doftanei, la Pensiunea Louissiana, în perioada 25 – 31 Iulie 2015, proiectul european multilateral “Active Volunteers for Europe!”. Obiectivele principale ale proeiectului sunt: lupta împotriva excluderii sociale pe considerente de statut social, etnie, culoarea pielii sau religie, dezvoltarea personală a tinerilor prin educaţie non-formală si promovarea diversitatii culturale.
In proiect sunt implicaţi 25 de tineri din 5 tari: Bulgaria, Italia, România, Slovacia si Turcia. In cadrul activităţilor de proiect, tinerii participanţi prin implicarea lor activa in societatea civila, au activitati comune cu tinerii din comunitatea locala, pun in practica cunoştinţele si abilităţile dobândite iar la final vor realiza un eveniment in care vor prezenta rezultatele parţiale ale proiectului.
Evenimentul, care poarta numele proiectului, va avea loc vineri, 31 Iulie, la Pensiunea Loussiana, sat Traisteni (comuna Valea Doftanei), începând cu orele 17:00.
Pentru stimularea creativităţii, a participării active si a iniţiativei, cei 25 de participanţi la eveniment vor desfăşura împreună activităţi specifice de educaţie non-formală: ateliere de creaţie şi de lucru, activitati out-door si de voluntariat alături de tinerii din comuna, jocuri de grup, întâlniri cu autorităţile si membrii unor ONG-uri locale, seri culturale cu specific naţional pentru fiecare ţară participantă, descoperirea patrimoniului local si regional prin activităţi specifice, activitati de follow-up, etc.
Asociaţia Together România este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit si are statutul legal al unei asociaţii cu activităţi in domeniul artei, educaţiei, culturii, protecţiei mediului, sportului si social pentru tineret. A fost înfiinţata in septembrie 2005 de câţiva tineri pasionaţi, cu experienţa in programe de tineret naţionale si internaţionale, cu scopul creerii unui mediu optim liberei dezvoltări a personalităţii tânărului roman. Toate acestea pentru a-l integra intr-o societate cu valori diluate si pentru a-l dezvolta din punct de vedere cultural, social, civic si intelectual. Asociaţia Together România are de asemenea ca scop promovarea tolerantei, a comunicării si a cooperării dintre generaţii si culturi diferite.
Proiectul este finanţat de Comisia Europeană prin Programul Erasmus +. Aceasta comunicare reflectă numai punctul de vedere al autorului, iar Comisia nu este responsabilă de utilizarea informaţiilor conţinute de această comunicare.
Pentru mai multe detalii va stăm la dispoziţie!
Organizator: Asociatia Together Romania
Eveniment din: Arta/Cultura Versiunea print a evenimentului Versiunea print Versiunea PDF a Evenimentului Versiunea pdf

Date de contact


https://asociatiatogether.wordpress.com/projects/projects-22/

Adauga in agenda
intrarea libera
 

Inregistrare »

Utilizator: Parola: Retine-ma

Inregistrare Am uitat parola

Cum postez un eveniment Cum postez o stire

Abonare alerte
Termeni si conditii Contact Harta Site rss feeder © 2006-2007 StiriEvenimente