Stiri Evenimente Logo

Cautare
Black Hat
Filme documentare, spoturi TV, fotografie, filme de prezentare, evenimente, campanii sociale

Minisite

Seminar Machiajul de Craciun si Revelion
Bucuresti - Bucuresti 13 Octombrie 2015

Logo Eveniment Sarbatorile de iarna au constituit mereu un prilej de a ne pune in evidenta tinutele cat mai atent si mai bine pregatite in fata prietenilor si familiei, iar anul acesta alaturi de tinuta perfecta trebuie sa avem si un look de invidiat.


De aceea in ajutorul doamnelor si domnisoarelor care doresc un machiaj impecabil in ziua de Craciun, dar si la trecerea dintre ani am pregatit seminarul de machiaj organizat de Top Quality Management (www.cursuriautorizate.ro) si High Class Beauty Studio in doua sesiuni, respectiv 13 decembrie sau 20 decembrie, la Bucuresti. Acest seminar va invata cum se aplica si cum este ales machiajul de sarbatori in functie de coafura, tinuta si locatie, deoarece acesta nu este doar un simplu machiaj de seara.
Valentina Ionescu, Senior Make-up Artist si lector formator, cu experienta de peste 10 ani in domeniu va realiza o demonstratie la finalul seminarului de 8 ore, in care va familiarizati cu tehnicile generale ale machiajului de seara si de ocazie.
In pretul de 220 lei sunt incluse: produse de machiaj de calitate superioara, recomandari personalizate pentru fiecare cursant in alegerea produselor potrivite, scheme rapide de machiaj, seminarul avand un pronuntat caracter practic, palete de machiaj, pensule profesionale si beneficiati de cele mai bune conditii profesionale pentru a va desfasura activitatea.
dar o dispozitie buna intretinuta cu bomboane, ceaiuri si cafea.
Inscrierea se face trimitand formularul de inscriere (pe care il gasiti accesand www.cursuriautorizate.ro) pe adresa de e-mail office@cursuriautorizate.ro
Atentie locurile sunt limitate!
Organizator: TOPQUALITY
Eveniment din: Cursuri Versiunea print a evenimentului Versiunea print Versiunea PDF a Evenimentului Versiunea pdf

Date de contact
Date de contact:
Telefon: +4037 134 79 51
Fax: +40 372 250 333
Telefon mobil : 0724 341 894 / 0724 370 347
E-mail : office@cursuriautorizate.ro


office@cursuriautorizate.ro
www.cursuriautorizate.ro

Adauga in agenda
 
 

Inregistrare »

Utilizator: Parola: Retine-ma

Inregistrare Am uitat parola

Cum postez un eveniment Cum postez o stire

Abonare alerte
Termeni si conditii Contact Harta Site rss feeder © 2006-2007 StiriEvenimente