Cum se poate investi in criptomonede?

0
1682
Investirea in criptomonede

Criptomonedele incep sa fie din ce in ce mai cunoscute si promovate in ultima perioada, iar investitia in aceste monede virtuale poate fi considerata una dintre cele mai profitabile din  lume.

In aceste monede virtuale se poate investi fie prin cumpararea unei criptomonede care a fost lansat, fie prin investitia in lansara uneia noi, care poarta numele de ICO.

Pentru a investi intr-o criptomoneda deja lansata, investitorul trebuie sa isi creeze un portofel virtual,ca mai apoi sa poate incepe achizitia de criptomonede.

Wallet-ul sai portofelul virtual, este primul pas pe care trebuie sa il faca cineva pentru a intre in acasta lume. O data cu crearea acestuia, el nu mai poate fi accesat decat cu ajutorul unui cod.In cazul in care aceasta cheie sau cod este pierdut, atunci acel wallet este total inaccesibil.

Investirea in criptomonede

Cea mai cunoscuta criptomoneda este Bitcoin si se afla pe primul loc in ceea de priveste capitalizarea de piata.

Atunci cand ai posibilitatea de a intra pe aceasta piata, trebuie sa fii sigur ca dispui de rabdare, toleranta in ceea ce priveste riscul, diverse informatii despre macroeconomie si analiza a graficelor.

Ce este ICO?

ICO’, Initial Coin Offering’ ,este un fel de bursa folosia pentru a strange suficient capital astfel incat sa poate fi lansata o noua criptomoneda.

Se poti achizitiona monede digitale prin trei etape ale acestui proces, si anume Softcap sau Private Sale, cea de-a doua Pre-sale si cea de-a trei, Hardcap sau Crowdsale.

Acest mod de a investi in criptomonede este considerat a fi cel mai profitabil.

Vezi si celalalt articol al nostru despre criptomonede!

Lasati un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.