Cum ajungi bogat cu ajutorul monedelor virtuale?

0
3973
Criptomonede

Ce sunt criptomonedele?

Criptomonedele mai sunt denumite monede virtuale sau digitale, ceea ce semnifica faptul ca ele nu exista decat in mediul online. Acestea nu sunt acceptate pana acum, ca moneda de schimb de nici o tara.

Cele mai cunoscute monede virtuale sunt Bitcoin, Ethereum  sau Ripple si se pot compara cu divese jetoane folosite  in cazino-uri.

Ceea ce este cel mai special lucru legat de aceste criptomonede, este ca inregistreaza si tin minte fiecare tranzactie, astfel, in cazul in care o criptomoneda este daruita altcuiva, acest lucru va fi aflat de catre toata reteaua.

Investitia in criptomonede are atat avantaje, dar si dezavantaje, insa acest gen de investitie este considerata foarte oportuna.

Exista doua moduri de a investi in acestea, fie de a cumpara Monede virtuale dupa crearea unui portofel virtual, fie printr-o modalitate care poarta numele de „a sapa”, insa pentru a realiza acest lucru este nevoie sa detii calculatoare foarte performante.

Criptomonede

Care sunt principalele trasaturi ale criptomonedelor?

Aceste au o serie de caracteristici care merita mentionate, pentru a putea fi intelese mai bine, si anume:

  • Sunt unidirectionale, asta insemnand ca atunci cand decizi sa oferi o criptomoneda, nu o vei mai putea lua inapoi, decat in cazul in care cel care a primit-o de la  tine decide sa ti-o dea inapoi.
  • Nu este necesara cartea de identitate, ceea ce inseamna ca poti ramane anonim in cea mai mare parte
  • Sunt rapide, in sensul ca absolut toate tranzactiile sunt aflate de toata reteaua in doar cateva minute.
  • Numarul acestora este limitat, ultima criptomoneda Bitcoin va fi lansata in anul 2140.

Lasati un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.